Finhelg

Nu i helgen har många av olgys elever åkt hem eller på tävlingar. Förutom några tappra, fördömda själar som valde att stanna kvar i helgen. Självklart var jag en av dem och även min kompanjon PersaRN. Vi har under helgen tilldelats bästa pris för både middag och träning, vilket inte är å konstigt.
 
På fredag valde jag att snygga till kvällsmaten lite med fläskfilé, egna potatisklyftor, egengjord bearnaisesås samt chokldamousse till efterrätt. Riktigt fint. Även PersaRN valde att snygga till sin måltid med blodpudding och skjorta. En riktigt fin kväll med andra ord.
 
Igår åkte vi iväg till Lunsen och spelade in ett par korta klipp bara för att det är sånt vi gör. Papparazzis i hundratals försökte få en bild på vårat uppcoming project, men ingen lyckades. På kvällen kläckte PersaRN den brutalt bra idéen att vi skulle göra hamburgare. Så det gjorde vi. Av eget nötförs, Brödet gjorde vi från scratch, samt lätt kryddade pommes och en brutalt god bacon också. med andra ord var gårdagen brutalt najs.
 
Idag väntade såklart långpass och två tappra män klev ut ur lägenhetskomplexet klockan 10:00 och kunde efter två timmar notera 24 kilometer på gps klockan. Också det var ett riktigt fint pass. Med andra ord så har vi levt livet.
 
over and out/Vilden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0