Armhävning/planka/borsovhopp - poker

I skrivande stund har precis veckans poker avslutats med stormsteg. På schemat stod armhävningar, borsovhopp och plankan. För att inte missbruka makten att kunna satsa hur mycket man ville begränsades antall till 30 marker värda olika för varje gren. Att PersaRN fortfarande satsade lika vilt förvånade nog ingen, men att han ändå lyckades behålla ett par marker är för vissa av deltagarna väldigt förvånande. Nya för denna vecka var Dubble J (jissbacke) och MArathon (Melin). Dem var också med och satsade vilt.
 
Exakt hur många av varje övning var och en fick göra minns, men PersaRN kom upp i runt 200 armhävningar, Vilden kom upp i enastående 10:40 minuter på plankan, 210 borsovhopp och 85 armhävningar, Dubble J fick göra runt 100 av varje och 4 minuter på plankan, MArathon (starkaste mannen i 3:an) och Masen fick också göra en hel del av det där.
 
Kvällen avslutades med att i 3 minuter stå i 90 grader mot en vägg (förslaget av David Melin). Vilden,PersaRN och MArathon själv ställde upp i den ärofyllda tävlingen. Efter cirka 15 sekunder ger sig MArathon, och visar därmed upp sina svagaste sidor. PersaRN är kvar till hela två minuter, men Vilden viker inte en tum och står kvar i 3 minuter och visar vem det är som bestämmer i den här korridoren.
 
Nu ligger alla och sover, utom jag. Jag har för ont för att sova.
 
// Hedlund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0