Dagens träning!

Dagen började med en alldeles vanlig psykologi-screening där våran föreläsare hävdade att vi orienterare kunde förbereda oss genom att springa banan i förväg. Självklart utbyttes väldigt skeptiska blickar bland eleverna innan alla vänder sig på golvet i skratt.
 
Dagens träning var en testrunda i skogarna kring linnés klubbstuga, det bjöds på fin terräng med inslag av blöta mossar. Upplägget för dagen var att vi först skulle jogga lugnt ett varv och sedan kunde de som ville springa snabbt det andra varvet. Redan vid starten bröt sig en klunga på 6 vildar loss och lämnade övriga startande långt bakom sig. Många löpare blev förvånade när Hedlund inte fanns med i tätklungan, men till sitt försvar säger han att han blev tvungen att ta en pisspaus och orkade inte springa ikapp. Värre blev det när Hanna "bromsklossen" Gustavsson täckte upp hela stigen och sänkte farten på den jagande klungan. Hedlund ska enligt ett par källor sagt: "Kärringen längst fram rör sig inte ens". Om källorna stämmer är dock oklart.
 
Efter träningen samtalades det med våran tränare om många olika ämnen. Ett av dem var att om man onanerade ett par dagar i rad och sedan vilade en vecka så skulle testosteronhalten öka så pass mycket att man lättare skulle kunna bygga upp muskler. Teorin kommer att prövas av frivilliga som inte vill gå ut med namn (PersaRN), och ett svar om det faktiskt stämmer kommer efter nästa vecka.
 
 
 
Bild på Dullis föredetta vita skor efter den leriga träningen (förlåt mamma).
 
/Hedlund och Duhlbo

Kommentarer
Postat av: mamma

Hmmmm.....vem tvättar skorna?

Svar: har fixat de ;)
uppsalaboys.blogg.se

2012-10-10 @ 21:11:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0