Gårdagens lidande och dagens presskonferens

Gårdagen började med Umeås plågsamma styrka i Uppsalas mest använda kyrka (ej domkyrkan). Efter att vi spöat alpinisterna med hästlängder begav vi oss till skolan, som efter en tag stängde p.g.a. farliga kontakter mellan golfare och orienterare.
Fredrik "PersaRN" Regborn gav det mycket tillfredsställande erbjudande att spela ett parti armhävningspoker. Samtidigt gav den orutinerade dalmasen Duhlbo ett förslag på att vi skulle slänga in ytterligare en gren, nämligen den välomtalande "plankan". Likt de vildar vi är satsade vi redan från start runt hundra armhävningar som "PersaRN" pressade i sig utan klagomål. Nästa runda var det plankan och det satsades på stort redan i början även där. "PersAN" slängde in ett bud på 5 minuter och det accepterades av de kanske lite optimistiska utmanarna. "PersaRN" klarade trycket och tog hem segern, medan Samuel "Vilden" Hedlund och Daniel "Masen" Duhlbo fick tillbringa 5 minuter av sitt liv nära golvet där vi föddes. Efter två timmar pina gav "Vilden" förslaget att köra ett sista parti om 75 armhävningar. "Vilden" vågade inte riskera något och nöjde sig med att göra 10 armhävningar och det gjorde han rätt i. "Masen" accepterade och gick segrande ut ur duellen med färgstege, medan "PersaRN" med sina par i sjuor fick tillbringa nästa halvtimme i krampanfall på golvet.

 

Efter att läsarna har bett och bönat om att få ett till inlägg så har vi efter dagens presskonferens beslutat att vi kommer fortsätta med verksamheten. Journalister från hela världen mötte upp hela staben som arbetar kring bloggen för intervjuer och bilder. P.g.a. mycket intresse från våran fanclub missade vi nästan bussen som skulle ta oss till nästa presskonferens.

 

Nedan bjuder vi på bilder från gårdagens krigande mellan de tre ur-orienterarna.

"PersaRN" är glad och kaxig efter den första omgången, som han vann.
"Masen" pumpar dom 50 första.
"Vilden" är stabil efter fyra minuter, till höger i bild ser vi "PersaRN"s muskulina vad som nästan är större än hans arm.
"PersaRN" öppnar optimisktiskt de första 50.
Sliten, men det är många kvar...
"65 kvar, jag tar dem 25, 20, 20" sa "PersaRN", efter två så låg han ner.
Medan "PersaRN" fortsätter pumpa så lägger vi upp en bild på kostcirkeln över kvällen.
FÄÄÄÄÄÄRDIIG!!!
 
 /D&S
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Södertäljepojken

Vad dricker ni för Cola är det EU Au Na eller något import variant?

Svar: Det är kvalité till lågt pris från Lidl
uppsalaboys.blogg.se

2012-10-09 @ 20:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0