Skjortfredag och kycklingfilè

Dagen började med ännu en förstörd sovmorgon för alla oss nya på OLGY Uppsala, det var åter igen dags för ännu en psykologi-screening. Eftersom en av screening Malinarna har något i magen som lever och vill ut så fick vi orienterare lov att dela lokal med andra idrottare i en hel timme, vi hade tyvärr inget val och var illa tvugna. Vi orienterare hade en självklar majoritet och uppförde oss gudomligt, vilket till exempel havremoppechaufförerna inte gjorde, dom satt och babblade om sina bajsande smörgåspålägg hela timmen.
 
Efter att födelsedagsbarnet (Grattis Jesper) förklarat för oss att vi hade haft fel utrustning på överkroppen under hela screeningen så var det bara att gå hem med skam i kroppen och byta om det första man gjorde. Hur kunnde vi glömma det? Det är ju Skjortfredag. Skjortfredag innebär helt enkelt att det är fredag och att man har skjorta på sig. Men hur vet man vilken fredag som är Skjortfredag då? det svaret är självklart precis lika enkelt, det är Skjortfredag varje fredag! Skjortfredag är lite av en lag på OLGY Uppsala (i alla fall för oss killar).
 
I skolan så var det återigen lyxmat, som alltid på Celsius, det var nämligen kycklingfilé, pommes, varm röd sås, kall vit sås och någon sorts ugnsbakade grönsaker. När man stod och tog mat så fick man den allt för vanliga frågan av mattanten "orkar du verkligen äta upp allt de där?". Jag blir så sur när dom frågar de, man har stått och verkligen prioriterar hur mycket av varje sort man för att man ska få platts med så mycket som möjligt av det man helst vill på de små tallrikarna. Med det värsta var när jag gick för att med råge fylla min andra tallrik så fråga samma mattant samma fråga och såg precis lika sur ut... 
 
Dagens outfit jao!
 
Dagens lunch jao!
 
/ DD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0