Åren som gått

Inläggen på bloggen har varit.....Spontana, men av hö(ö)g kvalité. Lite som allt vi skrivit på denna sida. Åren har gått och alla tre bloggare har nu lämnat gymnasiet bakom sig. Ni är säkert sugna på en uppdatering om vad som hänt.
 
 
PersaRN tog studenten ett år före Vilden och Masen. Efter en sommar hos korvbrödsbagarn (och en korvbrödsfest) riktade PersaRN in sig på att utbilda sig i att prata med människor. Något som vi ansåg var en helt självklar väg för honom att gå. Sedan första dagen har PersaRN ständigt varit den som hållt oss ovetande människor upplysta med senaste nytt i hur man behandlar damer rätt, vad som är rätt att äta, hur man ska träna för att inte bli skadad och såklart har han ett sinne för humor också. PersaRN har under sina år på OLGY också funnit politiken. Han har på rekordkort tid avancerat till att bli en högt uppsatt politiker hos DirektDemokraterna. Det sägs även att PersaRN startat upp ett krig mot spritmonopolet. Om det är sant eller ej låter vi vara osagt, men hur dessa rykten påverkar han politiska liv är oklart. Något som inte är ett rykte(!) är att PersaRN har skaffat sig en flickvän. Detta kommer såklart som en chock för alla läsare som hunnit bekanta sig med PersaRN's "värderingar".
 
Masen tog studenten i våras och beslöt sig för att fortsätta hålla starkt i Dalarna och började studera på Högskolan i Falun. Dietist ryktades det länge om, men senaste ryktena har också varit doktor, fysiolog och psykolog. Man skulle nästan tro att han pluggar till idrottstränare med inriktning prestation. Masen har rätt nyligen kommit i kontakt med en lovande junior, där han agerar som manager/coach så att denne atlet skall kunna prestera på Tour de ski nästa år. Med Masens vägledning är det näsintill säkert med en totalseger på Touren. Vi kan väl lika gärna skriva ut en gratulation redan nu. Grattis Mr.Atlet.
 
Vilden lämnade riktigt aldrig Uppsala. Efter studenten begav sig Vilden in i ett mörkt rum i väntan på arbetslösheten. Dock sägs det att Vilden ska ha levt latjo life i Norge en vecka innan det berömda O-ringen. Dessa veckor har, enligt rykten, redan gått till historien. Efter sommaren vankades utbildning för Vilden. Förberedelser är inget Vilden någonsin varit bra på så vid kursstart stod han utan boende. Räddningen blev Wigertz som fixade in Vilden på en fälstsäng i två månader. Livet ter sig aldrig vara så ljust som när man betraktar det genom ett glas Coca-cola. Han har försökt och det går fan inte att se igenom glaset. Inte ens om man har en strålkastare till hjälp. Nåja, Husdjursagronom var utbildningen. Rykten säger att Vilden alltid får frågan om vad en husdjursagronomon gör och det sägs att han inte har en jävla aning. Fortfarande. 33 tjejer och två killar. Där har ni vildens klass på ett ungefär. Av någon anledning är tjejer i överflöd störande nåt så djävulskt (ryktas det). Yttrar man sig som man gör när man är med killar får man höra det direkt. Nej, lagom ska det vara. Det är bäst när det är lagom. Det positiva är väl att Vilden får möjlighet att köpa en herrans massa kött. Kött är gott. Kött är livet.
 

RSS 2.0