Tillbaka efter skol-sm

I helgen avgjordes skol-SM runtomkring Borlänge. Vi på olgy åkte upp dit på fredag eftermiddag och väl där kunde man lugnt gotta i sig en ljuv kebabrulle.
Väl på boendet, som bara var en heeelt vanlig skola, valde vi att släppa loss våra två tigrar som krypt ihop i en plastpåse. Dem är genast framme vid porten och hälsar alla välkommna. Alla verkade inte uppskatta det då några av busarna mest ville jaga tigrarna och käka de till middag.
 
Långdistansen bjöd iallafall på riktigt fin terräng och mycket kluriga banor. Det var kyligt och regnigt vilket försvårade motoriken i fingrarna brutalt. Men det hindrade inte några av oss från att ta fina placeringar. Daniel Roos plockade en fin andraplats i H17 och Fredrika von Essen en fin tredjeplats i D16. Även värt att nämna är att Anton Forsberg, som sprang för oss men inte går här (än) kom tvåa.
 
Väl tillbaka på boendet bjöds det till en mycket fin middag som bestod av glass,chokladsås,godis, lite mera glass och en till glass. Tummen upp sominihelvete för maten. Efter att maten smält hade flera vilrapporter på att tigrar synts till på boendet rapporterats. Självklart gjordes en grundlig undersökning av området och tillslut hittades de två rovdjuren som skrämde slag på halva skolan. Som tur var så kunde vi konstatera att de hade ätit så mycket glass att de var ofarliga för allmänheten.
 
Söndagen var en mycket fin dag. Nästan 10 grader och inget regn, men väldigt molningt, verkade vara en gudagåva som skänkts från ovan efter gårdagens helvetes regn. Trots att PersaRN fått tydliga direktiv om att det skulle vara svårorienterat i början valde han att gå ut i maxfart. Ett misstag som gjorde att han tappade väldigt mycket, väl i mål hade han sagt i en intervju att han trodde det skulle vara en riktig löparsprint som var lätt från början till slut, som alla andra svenska sprinter. Men riktigt så blev det inte, sprinten var rolig, fysiskt krävande men framförallt väldigt tekniskt.
 
Värt att nämnas är ju att jag, påvägen hem i tåget, fick byta plats hela 6 gånger, TROTS att jag låtsas sova för att jag INTE skulle få byta plats. Bilder kommer i ett senare inlägg för alla tjejer som bara vill kolla på oss.
 
//Vilden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0