Forsränning i Fyrisån

Vissa failade mer än andra...


ha de bra!Tillbaka på Kantorn

Nu är några av oss tillbaka på kantorn efter helgens Silva League i Tibro med långa, fysiska och tekniska banor. Eftersom vi är lediga nu i 3 dagar så är inte alla här men de droppar nog in eftersom. Senare i eftermiddag ska jag och PersaRN ut i solljuset och titta på Uppsalas gator och torg.tjeenare

Nu bloggar jag bara för att bloggen inte ska dö, eller att ni glömmer bort den. 

Idag så har OLGY 3000m test, 15:45 går starten på studenternas för alla fans som vill komma och titta. Studenternas IP rymmer 6500 personer så alla kommer inte få plats men det är först till kvarn som gäller gratis entré. 

Till helgen så vankas det tävling i Tibro, rakt det avlysta området så går till våran förskräckning Breviksvägen, vi återkommer (förhoppningsvis) om den är döpt efter Anders Behring Breivik.

Avslutar med en bild från ngt ICA Maxi i Gbg trakterna som har tagit den ökade övervikten på allvar och gör något åt saken, de har satt in Godisfria kassor! Där får man inte köpa godis utan då får man snällt byta till en annan (troligen längre, eftersom alla köper någon gobit,) kö och skämmas över sin ohälsosamma kost./Masen

1 dag till sprint SM

Idag är det bara en dag till sprint SM, efter skolan hoppar Masen och Vilden in i Teresas bil och åker (förhoppningsvis hela vägen) till Västerås. Där efter tar vi tåget till Köping. I morgon bitti åker vi bil till Svearikes näst största betongklump för att briljera. PersaRN åker till Örebro och sedan med sin klubb.

Ser ni något som liknar detta så var lugna, det är nog bara vi.För er oroliga läsare så kan jag lugna er med att vi fortfarande kör med fortfarande på skjortfredag i skolan, vi orkar bara inte blogga om de.

tjaråå!
/Dreamteam


Resultatet

350 trogna åskådare lyckades passera polisarmen och såg matchen live, de fick se resultatet 3-3 mellan Dulli Sportclub och Gefle Hotdogs. 


2 dagar till sprint SM

Idag kommer startlistorna till sprint SM och ingen av uppsalaboys är i bästa skick Vilden är förkyld men vägrar inse de, PersaRN får ont i benhinnorna efter att han har sprungit och Masen har ont i sitt knä efter förra helgen.
Men det hindrar inte oss för att brunka i Gbg!Från skolan

Vilden, Masen och Dubble J sitter nu i skolan och gör inte de som de borde, alla skriver på sina noveller men vi räknar iskallt med att göra dom i bilen på väg till sprint-SM i Götet.

Senare idag är det träningsmatch på hattrick, Dubble Js lag mot Masens. Ett ökänt OLGY derby som inte går på någons hemmaplan, pga att hemma fansen inte ska döda borta fansen, publik kommer förbjudas att å in och titta på matchen.

Återkommer med resultat.


Ultralång-Sm

Imorgon avgörs ultralång-sm kring markerna runtom Göteborg. En tävling där en vinnare koras efter två timmar pure orientering. Ett riktigt mandomsprov som för en tid tillbaka var en vanlig långdistans. Värt att berätta är att SVT är där och kommer göra ett reportage så varför inte vinna hela skiten och bli rikskändis?
 
Här på Grand Hotel har det laddats upp med kinamat och gott kaffe inför morgondagen och imorgon väntar hotellfruktost, fy fan. PersaRn sitter säkert han också och väntar på en fin frukost på ett annat hotell och Masen tassar runt i skogarna kring Stockholm.
 
Det bästa som kan hända mig imorgon är att jag åker hem från Göteborg med en pizza i bagaget.
 
 
Peace
/ Vilden

Vilden och PersaRN tränar men va fan gör Masen?

Ja vad gör jag? Jag har varit på läger nere i Vänersborg, eller ja vi bodde där och åkte minibuss till träningar och tävlingar. Tävlingarna gick inte bra men vädret var fint och tillät till och med att springa i T-shirt och nylonbyxor en dag. Fast det gick dåligt så höll vi humöret uppe eftersom det var barmark i skogen och att tävlingssäsongen är igång i Sverige.


Vad har jag mer gjort än att inte blogga och tävla? Jo jag har nojat över mitt skavsår på stortån och att mina ben har fått lite sår på sig, men de hör till den här sporten vi utövar. Jag har faktiskt även börjat cykelsäsongen, jag och pappa cyklade 3mil landsväg igår. Fick inget bildbevis på just de men har en bild när jag äter bulle efteråt så ni får se den i stället.
(syns inte så bra på bilderna menmen)Har jag fått en bussbiljett eller en parkeringsbiljett? 

/Masen

Vilt långpass i närkeskogarna

Bara för att vi har lov betyder inte det att vi inte tränar...
 
11:14, Vilden anländer till staden med stort Ö, vi inser hur fantastiskt snöfritt det är inne i stan! Tagga långpass nurååå!
 
12:13, Vi stiger in i bussen som ska ta oss till Ånnaboda, varpå jag frågar Vilden om han har befunnit sig på platsen tidigare, efter ett nekande svar glider vi vidare uppåt och noterar hur snödjupet ökar, "Ah, det är nog inte mer än någon dm."
 
13:00, Vi anländer till Ånnaboda då Vilden plötsligt utbryter: "Här har ju jag varit på skidläger!" Vi beger oss till omklädningsrummet och byter om.
 
13:12, Vi ger oss iväg ut på ett brunkigt långpass som visade innehålla: Backar, av varierande storlek (stora), trötta ben, riktigt trötta ben och snö. Mest snö faktiskt, var utan tvekan mer än en halvmeter på sina ställen.
 
15:20, Klara, trötta, hungriga, osv.
 
15:25, Dusch, inte lukta usch!
 
16:00, Buss hem till Öret, vi var faktiskt ensamma i den...
 
17:30, Välförtjänt pizza!!!
 
18:45, Vilden beger sig hemåt, mot nya äventyr.
 
Söndag, Vi är tillbaka i Uppsala och levererar!!

Vilden njuter av Kilsbergen!

Väntar på bussen..

Vilden blickar ut över det vakra landskapet

Den brunkiga banan ifall någon ser eller mot förmodan faktiskt skulle vara intreserad
 
//PersaRN
 

RSS 2.0