"ReporterN" om Sälen 3+3

Uppsalaboys hade även en reporter i Sälen på 3+3 som bekräftar det Dr.oos sa om att det var en "tramstävling". Det var ohyggligt många punkter i arrangemanget som visade sig bristande, eller man kanske ska vända på det och säga att det fans vissa punkter som var godkända?

Att Hade jag räknat upp alla punkter som var fel hade vi fått ett hatmail från blogg.se att vi har fyllt deras servrar. Så det kan ni fråga mig om muntligt när ni ser mig!

Men våran flygande reporter tillägger att hen inte hade räknat med något annat när hen anmälde sig på tävlingarna.

(Jag kommer ABSOLUT INTE med några personliga åsikter i detta inlägg, allt kommer från en hemlighetsstämplad intervju med våran reporter om hens upplevelse i Sälen)

/Masen


Upprättelse

Under mina dagar i Idre skrev jag ett par inlägg. Vissa delar var sanna, Andra inte. För att inte något ska misstolkas väljer jag att skriva ut ett pressmedelande i ett försök att be om ursäkt. Jag ska ha uttalat mig om att Daniel Roos hellre väljer att springa 3+3 i Sälen istället för Idre 3-dagars. Dessa uppgifter är felaktiga!
Jag citerar från följande text i Idre 3-dagars dag 2 "Kan tänka mig att Daniel Roos skulle älska det här, men sälen 3+3 verkar tilltala honom mera."
 
Jag hade den dagen suttit framför datorn och skrivit detta meningsfulla inlägg när jag valde att gå in och se vilka som startade i Sälen. Jag gjorde misstaget att snabbläsa och tog inte hänsyn till att kolla upp efternamnen. Ett misstag som jag här och nu ber om ursäkt för. Skämmas får man tamefan göra.
Mr.Roos säger själv i en intervjuv att han "aldrig skulle springa sådana tramstävlingar". Något jag bara kan hålla med om.
 
Så från 1/3 av uppsalaboys ledning kommer en skriftlig ursäkt för denna förolämpning (dock inte en muntlig eftersom jag inte sjunker så lågt).
 
// Vilden

Tour de France

Nu sitter jag här vid TVn och lyssnar på Roberto Vacchi och Anders Adamssons ljuva stämmor kommentera Touren. Jag undrar om jag hade suttit här annars, om de inte hade kommenterat loppet, jag hade garanterat inte suttit timme ut och timme in utan att tröttna. Ibland kan man ju undra vad Touren, eller ah cykel på TV överhuvudtaget, hade vart utan dem som kommentatorer. Dom har något som får en att kunna lyssna på dem utan att tappa intresse.

Kolla deras bloggar för ytterligare fin bloggläsning!
Anders: http://www.eurosport.se/nyrakade-ben-och-svett_blog60/blogpostlist.shtml
Vacchi: http://www.eurosport.se/roberto-vacchis-blogg_blog94/blogpostlist.shtml


RSS 2.0