Harsa och Aina

Nu var det länge sedan någon bloggade sist. Men uppsalaboys har inte gått i graven!
Vi är precis som vi var förr, till exempel väcker tjejer med bergsprängare på skidläger.


Just ja vi har varit på skidläger i Harsa, det blev nästintill otroligt många mil skidor och nästintill otroligt mycket mat, för att inte tala om hur mycket efterrätt vi klämde i oss, en i styrelsen av bloggen (inget namn) hävde i sig hela sju tallrikar med efterrätt, sedan sade Gunilla att han faktiskt inte fick ta mer då vände han tillbaka med svansen mellan benen. Efterätten bestod föresten av inte mindre än fruset samlag som vi också fick lära oss av en i bloggstyrelsen (kanske samma person kanske inte?).


På vägen hem så stannade vi och köpte föda på MAX i Gävle. Efter maten så gick vissa av oss och satte oss inne i bussen för att vänta på de sista personerna. Då när vi satt där i bussen så kom vi på dem på bar gärning, det var inte mindre än svenska folkets beskattare som gjorde lagbrott!
Känslorna mot aina bubblade inne i bussen, den vildaste av de vilda gick fram och sade till lagförbrytarna. Vilden kom senare tillbaka med svansen mellan benen efter att ha fått ett uppkäftigt svar utav potatisgrisarna. Det kom några norrlänska svordomar från förarsätet sedan var även Lukas ute för att läxa upp dem. Den naturvänliga norrlänningen kom tillbaka med ”jävla idioter, lovar att de sätter upp en fartkontroll nu bara för att försöka få tag i oss” efter att han hade skrämt iväg den blåvita bilen.


Film på lagbrottet finns och kommer att visas vid behov!


Kommentarer
Postat av: BUHUHU

VISA FILMEN, VISA FILMEN!!

Svar: du kan få köpa ägarrättigheterna om du vill, 500kr
uppsalaboys.blogg.se

2013-01-20 @ 18:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0