vatten i mjölk?

Nyss rådde en vild diskussion i köket, en viss person i fråga trodde inte att det finns vatten i alla livsmedel. Det började med att Vilden försökte förklara för hen att det finns vatten i tomater, efter mååånga om och men så gav hen med sig.

Men efter några minuter var diskussionen igång ingen, denna gång hade Vilden även med sig Masen i samtalsämnet eftersom han också befann sig i köket vid denna tidpunkt. Denna gång handlade det om det fanns vatten i mjölk eller inte, hen gick till kylen för att kolla på mjölkförpackningens innehållsförteckning och konstaterade att det inte stod något om vatten. Efter en bra stund i diskussionen insåg Vilden att hen aldrig skulle ge upp utan tog saken i egna händer, från början.

Regn-gräs/vatten-kossa-fyra magar-mjölk-ta bort grädde apparat-slangar-stor ”termos”-slangar-förpackning-kork på förpackning.

Efter ännu en tid in i diskussionen så hävde hen ur sig ”ahaaa så vattnet kommer dit från kossan, innan de blev mjölk.”Efter denna historien så bjuder vi på denna sköna bild!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0