De nya eleverna

Vi på bloggen vill gratulera 97orna som kommer att börja på vårat fina OLGY till hösten! 


Fordonet

Vi i styrelsen har noterat att flera av våra konkurrenter inom bloggvärlden gör reklam för sig i tidningar och liknande.  Efter ett topp hemligt möte med våra närmaste samarbetspartners och bästa fans har vi bestämt hur vi ska göra reklam för oss. Vi beslutade oss för att införskaffa oss ett fordon med reklam för bloggen på. Äntligen är fordonet färdigt och testat så att vi kan gå ut med detta offentligt. Vi kan även transportera personer och värdesaker i vårt fordon.

här nedan kan du se Masen när han inviger det nylackade fordonet.


Hattrick

En ny trend har börjar sprida sig bland olgys killar, nämligen att spela http://www.hattrick.org/ . Hattrick är ett fotbolls maneger spel  som är sjukt segt. Endast en cuppmatch på söndagar, en träningsmatch på onsdagar och en juniormatch på olika dagar beroende på vilken liga man spelar i. Det är Allfadern Lukas som har tipsat oss om spelat, det gjorde han när han märkte att vi spelade OL-maneger vilket han tyckte var för simpelt. Även farbror Joel spelar hattrick, så nu för tiden så pratar vi mer om vilka spelare man ska köpa och hur man ska köpa dem än o orientering med våra manliga tränare.
Vi på Bloggen vill även gratulera Malin Leandersson som är vinnaren i den prestige fulla omröstningen som har ägt rum, hon vet dock inte vad hon har vunnit för tävling och inte kommer hon få veta det heller. Åter igen GRATTIS Malin!


LOL IRL

3D bild! Fett coolt! knäppte den själv!
Haha bästa nyårslöftet!Ha de gött! / de tre muskitörerna!

Harsa och Aina

Nu var det länge sedan någon bloggade sist. Men uppsalaboys har inte gått i graven!
Vi är precis som vi var förr, till exempel väcker tjejer med bergsprängare på skidläger.


Just ja vi har varit på skidläger i Harsa, det blev nästintill otroligt många mil skidor och nästintill otroligt mycket mat, för att inte tala om hur mycket efterrätt vi klämde i oss, en i styrelsen av bloggen (inget namn) hävde i sig hela sju tallrikar med efterrätt, sedan sade Gunilla att han faktiskt inte fick ta mer då vände han tillbaka med svansen mellan benen. Efterätten bestod föresten av inte mindre än fruset samlag som vi också fick lära oss av en i bloggstyrelsen (kanske samma person kanske inte?).


På vägen hem så stannade vi och köpte föda på MAX i Gävle. Efter maten så gick vissa av oss och satte oss inne i bussen för att vänta på de sista personerna. Då när vi satt där i bussen så kom vi på dem på bar gärning, det var inte mindre än svenska folkets beskattare som gjorde lagbrott!
Känslorna mot aina bubblade inne i bussen, den vildaste av de vilda gick fram och sade till lagförbrytarna. Vilden kom senare tillbaka med svansen mellan benen efter att ha fått ett uppkäftigt svar utav potatisgrisarna. Det kom några norrlänska svordomar från förarsätet sedan var även Lukas ute för att läxa upp dem. Den naturvänliga norrlänningen kom tillbaka med ”jävla idioter, lovar att de sätter upp en fartkontroll nu bara för att försöka få tag i oss” efter att han hade skrämt iväg den blåvita bilen.


Film på lagbrottet finns och kommer att visas vid behov!


Daladerby i golfbollen

Jag vill egentligen inte skriva om detta men jag gör det ändå…


Jag och PersaRN tog SL pendeln till Fjollträsk för att sedan frakta oss till den enorma golfbollen för att de på hockey, daladerby närmare bestämt. Först tog vi tunnelbanan åt helt fel håll och det tog två stationer innan vi fattade det och sedan gick vi av och sprang till rätt tåg som stod på andra sidan, vi sa YOLO sedan kom vi till Globen. Självklart så stod vi i moras klack som kände sig marginellt underlägsen mot Leksands fans. Fullsatt var det och det var en häftig stämning och en upplevelse trots att mora förlorade.  


(Bild från http://moraik.se/)

Efteråt så var vi lite deppiga men ändå på ganska bra humör. Vi drog till MAX och klämde i oss ett Friscomål på rekordtid eftersom att vi inte han äta innan matchen. När vi skulle ta oss hemåt så började vi gå till T-centralen i stället för centralstationen sen tog det ett tag innan vi fatta vart vi skulle och när vi väl kom till centralstationen så gick vi runt några varv utan att fatta någonting sen tillslut så hittade vi vart man skulle betala och gick in men på något vis så lyckades vi komma till samma betalning igen och gubben i betalhytten skrattade och frågade om vi redan hade kommit till Uppsala och förklarade hur vi skulle gå. Då kom vi rätt och sedan kom vi hem till Uppsala.


Fjollträsk är förvirrande, ologisk, stort och fult.


/ en av de tre musketörerna 


Januari

Efter "slakten i soldier Hallow" ,där PersaRN pulviserade mig i första halvan av våran skidtävling, fann jag lusten för att träna inte fanns där. Senaste veckan har jag inte gjort mycket alls, jag har tränat lite, men inte mycket och jag har kollat på TV. That's it. Jag har inte tränat på tre dagar för att jag tillbringar morgonen åt att kolla på skidor, sen äter jag, läser en bok, "Sluta med din förbannade idrott", skriven om orientering av en orienterare och efter det sitter jag i mitt rum och funderar vad jag har för nytta av att träna. Men inte längre.
 
Nu börjar en hård och hänsynslös träningsperiod. Under vinterhalvåret ska det bedrivas träning och inget mera, inga vilodagar, inga snooze-dagar, inga återhämtningsdagar och inga orkarintetränadagar. No days off.
 
Förmodligen kommer jag få ont, bli sliten och bli funnen i mitt rum helt förskräckt, men så får det bli. Skadorna ska få stå vid tröskeln, men inte få passera gränsen. Min kropp ska härda ut och om jag blir bättre är det positivt men skulle jag bli sämre kanske jag ska ändra taktik?
 
Kanske klarar jag av det rent psykiskt , kanske inte. 

Tour de ski etapp 3

Som ni kanske märkte så tog vi en bloggpaus i slutet av förra året, vi hade helt enkelt inte tid att blogga mitt i den extrema vinterträningen med minst ett långpass varje dag. 


Om cirka en timme så börjar den tredje etappen utav årets upplaga utav tour de ski, det är en skatesprint vilket betyder att Sverige har en god chans både i etappen och etappens publiktävling. Detta är ju Emil Jönssons paradgren men även Marcus Hellner er grym på skatesprint, det är troligen de två som har störst chans på etappen. Men i publiktävlingen då? nja Kalla är ju hoppet (för totalen i alla fall) och hon har ju haft det ganska tungt på sista tiden så vi ska nog vara glade om hon ens är i final, så vi får hoppas på en svensk skräll i publiktävlingen.


Här kommer lite taggning inför sprint finalen, VM sprint final Holmenkollen 2011, med norska kommentatorer såklart! 

RSS 2.0