Haterz

Det Vet Du släppte en ny låt idag, den har lika skön text som alla deras andra låtar.

Här är den enjoy!!


Kamphundar

Igår agerade några av oss kamphundar, speciellt Emil. Det hela började på att vi lyssnade på kamphund och gjorde ett försök på att lära oss texten. Galen som man blir så försökte Emil hoppa ut genom det lilla fönstret i PersaRNs rum, men fönsterbrädan höll inte för kamphunden och gav vika. Emil mosade sitt ben mot fönsterbrädan. Först började han gnälla sedan kom han på att kamphundar inte han ha ont och fortsatte med att hoppa ut genom Masens fönster.

 

/Masen

PersaRN vs John Peters del 1

Persiskt nyår vilket innebär en nyhet på bloggen. Jag, PersaRN ska börja att svara på den eviga spamen som får min inkorg att svämma över. Vem vet, jag kanske blir miljonär på kuppen :D
 
Jag inleder med att skriva med en gentleman från USA som kallar sig för John Peters, jag har tydligen ett arv på ett antal miljarder att hämta ut, trevligt.
 
Fortsättning följer när jag får svar...

Lite allmänna fails från oss på Kantorn

Idag ska vi ha sagostund, vi börjar med att berätta var DR.Oos lyckades med igår!

Han skulle precis som vanligt jävlas med folk, denna gång var det Mårtens tur, han tog hennes nycklar blandade dem med sina egna sedan kastade han ned en av nycklarna bakom spisen för att sedan gå och testa den andra nyckeln i Mårtens dörr för att sedan komma tillbaka besviken och en känsla som heter ÄGD. Nu tänker ni att det var väl inte så roligt? Men det var ju bara början. Han drog fram spisen för att ta fram nyckeln men där bakom fanns ingen nyckel. Så vi började skruva upp ugnens baksida men helt i onödan. En halvtimma gick åt för att undra vart fan nyckeln kan ha hamnat. Till slut kom Emil på att skruva upp listen som sitter mot väggen och där var den, men det var helt otroligt att den hade hamnat där eftersom en satt tight emot väggen. 

Hanna tar tag i arbetet,  men hon skruvade åt fel håll 15 min...

Den andra historien är från idag, jag (Masen) och double J skulle göra pasta och hemma gjorde köttbullar. Jag satte igång plattorna innan jag gick på toa, sedan när jag kommer tillbaka känner jag att det luktar bränt i köket. Till min förvåning ser jag double J stå med öppen mun gloendes på en tom pastapåse i sin högra hand. ”Jag ba stoppade ned påsen i kastrullen i en sek sedan var den tom och utan botten” säger han chockat. Vi hällde ut pastan i microlocket, eller ah detsom inte satt fastbränt i botten av kastrullen. Sedan spolade vi vatten i kastrullen som fräste högt. Vi kom sedan på att vi var ganska dumma båda två, först jag som sätter på kastrullen utan vatten i den och sedan double J har i påsen med pasta i en tom varm kastrull. och en sista bild.

någon som vet vart spår 7 ligger? mindfuck på uppsalastation...

våren på väg trots allt?

Det värkar som om någon vädersnubbe läser bloggen eftersom idag är det en riktig vårdag, riktigt skönt ute i solen. Dock så var det riktigt svinkallt i morse så det är i alla fall en halv vårdag, så bättre kan du vädergubben!

Men vi är i alla fall tacksamma att du lyssnat.

Idag är förresten Vilden och Masen befriade från skolan. Jag (Masen) intervjuade Vilden om ledigheten.

- Vad tycker du om att vara ledig?

- Det är jävligt skönt.

-Vad tycker du om att PersaRN går i skolan när vi är lediga?

-Vem fan är de?..... ah just ja de e Reggan. Ehh de e synd om han.

Nytagen bild från mitt fönster!


vart fan är våren?

I morse gick jag upp och åt frukost precis som vanligt, men sedan när jag tittade på termometern för att välja klädseln inför dagens träning. När jag läser på termometern ser jag -11,5 då tänkte jag bara vart fan är våren?  Det är ju mitten av mars och det är inte en grad varmare än det var i Harsa på skidlägret. Så nylonbyxorna lämnades hemma och de tjocka ullmaxstrumporna åkte på.

Vilden där emot klädde sig optimistiskt efter vilken temperatur det borde vara ute och stack till träningen utan vantar och pannband. Vissa fegade sig hemåt och satte sig i bastun utan att springa hela banan, medan andra trotsade kylan och brunkade sig runt hela banan för att sedan stressa i duschen för att sedan inte ens hinna ta en buss senare vilket betydde att man kom försent till skolan.

Vi på http://uppsalaboys.blogg.se/ vill ha:
- Barmark

- Sol

- Värme

- Lov

- Säsongsstart

- Bandyfinal på Studenternas ist för ”Flens arena”

- Fler läsare så dela denna sida! Ju flera läsare desto mer motiverade känner vi oss till att fortsätta blogga!
Denhär bilden beskriver exakt vad vi vill!


Dagens

Idag var det sprintträning i kantorsområdet, det var en bana för den löpstarke. Banan bjöd på 3 olika gafflade korridorer i sprintmiljö, kontroll plock och löpsträckor. Efter träningen så tyckte Masen och Vilden att de kunde lyxa till det lite och tog en nutellamacka!No excuses

http://www.youtube.com/watch?v=viBWUmhBV3Y

Vilodagar är oplanerade träningar

Torsdag eftermiddag. Dagens andra pass och jag hade från måndagens första timmar längtat till en välbehövlig vilodag på Fredagen. Ett fint styrkepass med PersaRN (som enligt uppgifter fortfarande är skadad) hade precis slutat och veckans impulsivpass var därmed slut. Trodde jag. Men Eftersom Roos bjöd med mig till ett pass på backbanan kunde jag inte vika ner mig. 
 
Visst skulle man kunna anamma friidrottarnas filosofi om att man måste vila efter träning, men hur ska man då kunna bli bra på något. Att träna istället för att vila är en bättre väg mot framgång. Men att stiga upp klockan 7 på morgon när man har sovmorgon, sätta på sig alldeles för lite kläder och känna hur mycket man fryser suger träningsviljan ur ens sargade kropp.
 
Men man vänjer sig.
 
Nej, man ska nog sluta klaga. Vädret är fint, orienteringssäsongen är snart igång för min del och köttet är i magen.
 
Peace
 
/Vilden

sammanfattning av morgonen

Dagen började 05:35, då vaknade jag av att det lät som någon hade smällt en bomb i öronen på mig, jag flög upp i sängen av ren reflex och fattade inte vad som hade hänt sedan somnade jag om. När jag sedan gick upp så upptäckte jag att det var en av mina fina tavlor som olyckligt hade ramlat ned och spräckts.

Senare på morgonen var det styrka i korskyrkan enligt schemat men Joels nya nyckel fungerade inte så vi fick köra styrkan på IGU (IH) i stället. Idag var det bålstyrka som gällde så Vi kom, Vi såg, Vi körde plankan.

 


/Masen


vatten i mjölk?

Nyss rådde en vild diskussion i köket, en viss person i fråga trodde inte att det finns vatten i alla livsmedel. Det började med att Vilden försökte förklara för hen att det finns vatten i tomater, efter mååånga om och men så gav hen med sig.

Men efter några minuter var diskussionen igång ingen, denna gång hade Vilden även med sig Masen i samtalsämnet eftersom han också befann sig i köket vid denna tidpunkt. Denna gång handlade det om det fanns vatten i mjölk eller inte, hen gick till kylen för att kolla på mjölkförpackningens innehållsförteckning och konstaterade att det inte stod något om vatten. Efter en bra stund i diskussionen insåg Vilden att hen aldrig skulle ge upp utan tog saken i egna händer, från början.

Regn-gräs/vatten-kossa-fyra magar-mjölk-ta bort grädde apparat-slangar-stor ”termos”-slangar-förpackning-kork på förpackning.

Efter ännu en tid in i diskussionen så hävde hen ur sig ”ahaaa så vattnet kommer dit från kossan, innan de blev mjölk.”Efter denna historien så bjuder vi på denna sköna bild!PersaRN skadad!

Som rubriken lyder så är PersaRN skadad, han har ont i ett smalben. Tankarna går runt en benhinneinflammation vilket betyder ingen mer löpning försen smärtan är över, han har redan börjat med alternativträningen och kommer fortsätta träna i samma brutala mängd som innan skadan bara inte löpning helt enkelt.


VM-guld

Äntligen kom de svenska efterlängtade guldet efter ett imponerande lopp av Johan Olsson!


Roligaste 5milen någonsin sa Per Elofsson och Jonas Karlsson och man kan inte annat än att hålla med.


Johan Olsson, vilken jävla viking! 

TV-tittardag

Idag är det en riktig tittapåtvheladagen-dag med både vasalopp och 5mil. På vasaloppet var det en spurt som avgjorde och en norrman vann, ska det bli på samma sätt i 5milen eller ska någon svensk gå loss och ta hem VMs manligaste lopp?

Man kan ju misstänka att om det blir spurt här också kan det mycket väl bli en andra norsk seger idag, tyvärr.


Pant

Idag drog PersaRN och Masen iväg för att panta all läsk som vi har förbrukat över den nyliga tidsperioden. The VagN fick naturligtvis agera huvudperson. 93 kr till i kassan!


vår i lufta

Eftersom vi tycker att det börjar bli vår i Uppsala så tog vi en kvällsjogg i splitshorts och linne. Några unga töser råkade se oss och ryktet spred sig snnabbt ut i twittervärlden.
Det var denna bild som spred sig:under turen så ramlade dock Masen och fick en lindrigare skada:

vi ber om ursäkt om den suddiga bilden.


Nu väntar i http://uppsalaboys.blogg.se/ på Vår och barmark! Vi lovar också att bli bättre på att uppdatera bloggen i framtiden!

/Crew

RSS 2.0