Helgen på kantorn

 

I helgen som var så åkte de flesta hem med sina föräldrar, men det fanns några tappra OLGY elever som stod emot den barnsliga åvadkulattsemammajagåkermedhennehemochfårlagadmattrenden en av dem var givetvis jag.


På lördagen så tog jag och Dubble J oss till Alsike för att visa L-100 att vi på OLGY inte bara kan orientera. Efter en missberäkning på 3,2km vart hallen låg så var vi framme, vi höll hakan högt och sade kort och gott ”fint folk kommer alltid sent” och ”vi behöver inte värma upp, vi är under 30år”. Från början så körde vi med 3 lag, ett lag vart givetvis ett OLGY lag som bestod utav vollydulli, zorroJ, sololill, bandy(på is)tibell, och missarmaria som alla går på OLGY (vilka de e får ni gissa sjäva). Det vart oavgjort i första matchen sedan vann vi resten. Sedan vart det blandade lag (troligen eftersom ett lag va överlägset). Vollydulli och sololill gjorde några riktigt fina kontringar tillsammans som oftast ledde till poäng, men det hjälpte inte mor motståndarlaget som hade en aktiv innebandyspelare och zorroJ så vi åkte på spö…
Jag och Jesper vart erbjudna skjuts tillbaka till kantorn som vi tackade ja till. Vi satt i en liten bil tillsammans med 3 babblande 20åriga tjejer som babblade som julmust och skumtomtar. En av dem pratade precis som Idol-Anna gjorde när hon sjöng sin mega hitt Ring Ring i Idol 2006 här har ni klassikern lyssna och njut! http://www.youtube.com/watch?v=M-QbTGRuwmw.

 

I går så släpade jag och Dubbel J oss ut igen med träningsverk efter innebandyn. Men vi plågade oss i en timme med intervaller. Efter det så åt vi en falukorv och ett paket makaroner sen va typ den dagen slut.


//vollydulli/masen


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur många killar är ni på olgy, och brukar ni umgås allihop?

Svar: vi var två och vi umgicks aldrig
uppsalaboys.blogg.se

2012-11-19 @ 17:01:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0